Date Event
Feb 29, 2020 11:00 AM St John the Baptist School Fundraiser Ride details
Wed2.05 Thu2.06 Fri2.07 Sat2.08 Sun2.09 Mon2.10 Tue2.11
Performance Cycle - Express Amy N. 5:30 AM 50 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 6:30 AM 60 min
TRX™ Mpact Amy N. 6:30 AM 50 min
Performance Cycle Meg 8:30 AM 60 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 10:30 AM 60 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: Defender (Endurance) Open Ride 4:30 PM 60 min
Cardio Kettlebell-Express Amy H 5:30 PM 50 min
Classic Mat Pilates Erica 6:30 PM 50 min
 
Performance Cycle - Express Amy N. 5:30 AM 50 min
Classic Mat Pilates Erica 6:00 AM 50 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 6:30 AM 60 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 7:30 AM 60 min
Personal Training W Alison 8:45 AM 75 min
Performance Cycle Ee Wah 9:15 AM 60 min
TRX™ Mpact Erica 9:30 AM 50 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 10:30 AM 60 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: Told off by Angels (Intervals) Open Ride 4:30 PM 60 min
Concert Cycle Zack 6:00 PM 60 min
 
Performance Cycle - Express Erica 5:30 AM 50 min
TRX™ Mpulse Amy N. 5:30 AM 50 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 6:30 AM 60 min
TRX™ Mpact Erica 6:30 AM 50 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 7:30 AM 60 min
POUND! Amy H 8:20 AM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 8:30 AM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 9:30 AM 60 min
TRX™ Mpact Amy H 9:30 AM 50 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 10:30 AM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 4:30 PM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 5:30 PM 60 min
SUF: Thin Air (Climbing) Open Ride 6:30 PM 60 min
 
Performance Cycle Amy N. 7:20 AM 60 min
TRX™ Mpulse Amy N. 8:30 AM 50 min
Performance Cycle Amy H 9:30 AM 60 min
KinStretch with Jake Guest 9:30 AM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 4:30 PM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 5:30 PM 60 min
SUF: The Trick (Intervals) Open Ride 6:30 PM 60 min
 
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 6:30 AM 60 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 7:30 AM 60 min
TRX™ Mpulse Amy H 7:30 AM 50 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 8:30 AM 60 min
Cardio Kettlebell Amy H 8:30 AM 60 min
Winter Base Camp Amy H 9:45 AM 90 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 4:30 PM 60 min
SUF: Cadence Builds (Style) Open Ride 5:30 PM 60 min
 
Performance Cycle - Express Alison 5:30 AM 50 min
TRX™ Mpulse Amy N. 5:30 AM 50 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 6:30 AM 60 min
TRX™ Mpact Alison 6:30 AM 50 min
Performance Cycle Meg 8:30 AM 60 min
TRX™ Mpact Jeanne 9:40 AM 50 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 10:30 AM 60 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: 14 Vice Grips (Interval) Open Ride 4:30 PM 60 min
Cardio Kettlebell-Express Amy H 5:30 PM 50 min
Performance Cycle Cameron 6:00 PM 60 min
TRX™ Mpulse Amy H 6:30 PM 50 min
 
Performance Cycle - Express Amy N. 5:30 AM 50 min
Classic Mat Pilates Erica 6:00 AM 50 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 6:30 AM 60 min
Cycle/Pilates Combo Erica 8:00 AM 60 min
Performance Cycle Meg 9:15 AM 60 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 10:30 AM 60 min
TRX™ Mpact Kippy 10:30 AM 50 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: The Chores (Interval) Open Ride 4:30 PM 60 min
Concert Cycle Zack 6:00 PM 60 min