Sun8.25 Mon8.26 Tue8.27 Wed8.28 Thu8.29 Fri8.30 Sat8.31
Open Ride-Race Day Open Ride 5:30 AM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 6:30 AM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 7:30 AM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 8:30 AM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 11:30 AM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 12:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 1:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 2:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 3:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 4:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 5:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 6:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 7:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 8:30 PM 60 min
Open Ride-Race Day Open Ride 9:30 PM 60 min
 
Open Ride-Base Open Ride 6:30 AM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 10:30 AM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 11:30 AM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 12:30 PM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 1:30 PM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 2:30 PM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 3:30 PM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 4:30 PM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 7:30 PM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 8:30 PM 60 min
Open Ride-Base Open Ride 9:30 PM 60 min
 
Open Ride-Time Trial Open Ride 10:30 AM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 11:30 AM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 12:30 PM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 1:30 PM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 2:30 PM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 3:30 PM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 4:30 PM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 7:30 PM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 8:30 PM 60 min
Open Ride-Time Trial Open Ride 9:30 PM 60 min
 
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 6:30 AM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 10:30 AM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 11:30 AM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 12:30 PM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 1:30 PM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 2:30 PM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 3:30 PM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 4:30 PM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 8:30 PM 60 min
Open Ride-Interval/Speed Open Ride 9:30 PM 60 min
 
Open Ride-Endurance Open Ride 7:30 AM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 10:30 AM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 11:30 AM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 12:30 PM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 1:30 PM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 2:30 PM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 3:30 PM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 4:30 PM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 7:30 PM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 8:30 PM 60 min
Open Ride-Endurance Open Ride 9:30 PM 60 min
 
Open Ride: Mash-up/Fitness Test Open Ride 6:30 AM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 7:30 AM 1 hrs
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 8:30 AM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 9:30 AM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 10:30 AM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 11:30 AM 60 min
Open Ride:Mashup/Fitness Test Open Ride 12:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 1:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 2:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 3:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 4:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 5:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 6:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 7:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 8:30 PM 60 min
Open Ride: Mashup/Fitness Test Open Ride 9:30 PM 60 min
 
Open Ride: Climbing Open Ride 5:30 AM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 6:30 AM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 10:30 AM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 11:30 AM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 12:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 1:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 2:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 3:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 4:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 5:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 6:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 7:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 8:30 PM 60 min
Open Ride: Climbing Open Ride 9:30 PM 60 min