Wed10.16 Thu10.17 Fri10.18 Sat10.19 Sun10.20 Mon10.21 Tue10.22
Performance Cycle - Express Erica 5:30 AM 50 min
Mpulse: Lunge/Rotate Amy N. 5:30 AM 50 min
Mpact: Lunge/Rotate Erica 6:30 AM 50 min
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 6:30 AM 60 min
Performance Cycle SAmy H 8:30 AM 60 min
cancelled Alison 9:30 AM (50 min)
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 10:30 AM 60 min
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 11:30 AM 60 min
Kettlebell Lunch Krush Alison 12:00 PM 50 min
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: Mini-Blender (Endurance) Open Ride 4:30 PM 60 min
Cardio Kettlebell-Express Amy H 5:30 PM 50 min
Performance Cycle Amy H 6:30 PM 60 min
Classic Mat Pilates Erica 6:30 PM 50 min
 
Performance Cycle - Express Amy N. 5:30 AM 50 min
Classic Mat Pilates Erica 6:00 AM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 6:30 AM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 7:30 AM 50 min
Performance Cycle Ee Wah 9:15 AM 60 min
Mpact: Squat/Pull Erica 9:30 AM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 10:30 AM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 11:30 AM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 12:30 PM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 1:30 PM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 2:30 PM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 3:30 PM 50 min
SUF: Revolver (Intervals) Open Ride 4:30 PM 50 min
Concert Cycle Zack 6:00 PM 60 min
 
Performance Cycle - Express Erica 5:30 AM 50 min
Mpulse: Hinge/Press Amy N. 5:30 AM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 6:30 AM 50 min
Mpact: Hinge/Press Erica 6:30 AM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 7:30 AM 50 min
POUND! Sarah 8:20 AM 60 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 8:30 AM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 9:30 AM 50 min
Mpact: Hinge/Press Amy H 9:30 AM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 10:30 AM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 11:30 AM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 12:30 PM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 1:30 PM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 2:30 PM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 3:30 PM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 4:30 PM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 5:30 PM 50 min
SUF: Power Station (Climbing) Open Ride 6:30 PM 50 min
 
Performance Cycle Amy N. 7:20 AM 60 min
Mpulse: Lunge/Rotate Amy N. 8:30 AM 50 min
Performance Cycle Amy H 9:30 AM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 4:30 PM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 5:30 PM 60 min
SUF: Downward Spiral (Intervals) Open Ride 6:30 PM 60 min
 
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 6:30 AM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 7:30 AM 60 min
Mpulse: Squat/Pull Amy H 7:30 AM 50 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 8:30 AM 60 min
Cardio Kettlebell Amy H 8:30 AM 60 min
Performance Cycle Amy H 9:45 AM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 11:30 AM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 12:30 PM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 1:30 PM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 2:30 PM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 3:30 PM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 4:30 PM 60 min
SUF: Angels (Climbing) Open Ride 5:30 PM 60 min
 
Performance Cycle - Express Alison 5:30 AM 50 min
Mpulse: Hinge/Press Amy N. 5:30 AM 50 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 6:30 AM 50 min
Mpact: Hinge/Press Alison 6:30 AM 50 min
Performance Cycle SEe Wah 8:30 AM 60 min
Mpulse: Hinge/Press Alison 8:30 AM 50 min
Mpact: Hinge/Press Alison 9:30 AM 50 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 10:30 AM 50 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 11:30 AM 50 min
Kettlebell Lunch Krush Alison 12:00 PM 50 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 12:30 PM 50 min
Personal Training Alison 1:00 PM 75 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 1:30 PM 50 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 2:30 PM 50 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 3:30 PM 50 min
SUF: Omnium (Race) Open Ride 4:30 PM 50 min
Mpact: Hinge/Press Amy H 5:30 PM 50 min
Performance Cycle Cameron 6:00 PM 60 min
Mpulse: Hinge/Press Amy H 6:30 PM 50 min
 
Performance Cycle - Express Amy N. 5:30 AM 50 min
Classic Mat Pilates W Erica 6:00 AM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 6:30 AM 50 min
Cycle/Pilates Combo Erica 8:00 AM 60 min
Performance Cycle Ee Wah 9:15 AM 60 min
Mpact: Lunge/Rotate Kippy 9:30 AM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 10:30 AM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 11:30 AM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 12:30 PM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 1:30 PM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 2:30 PM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 3:30 PM 50 min
SUF: The Shovel (Intervals) Open Ride 4:30 PM 50 min
Concert Cycle Zack 6:00 PM 60 min